شرکت طراحی سایت وب سازان مرصاد
گوگل تگ منیجر چیست ؟

گوگل تگ منیجر چیست ؟

گوگل تگ منیجر تگ ها کدهای کوچکی هستند که برای جمع آوری داده ارسال آن ها به گوگل آنالیتیکس استفاده میشوند. شما میتوانید این تگ ها را به صورت هدفمند استفاده کنید. هر وب مستری میتواند برای اهداف مختلفی نظیر اندازه گیری میزان اسکرول کاربر، مکان هایی که کاربارن بیشترین کلیک را داشته و مشیرهایی که کاربارن به سایت شما وارد شده است را نشان دهد.

هر وب مستری که سایت فروشگاهی، خبری و یا سایت شخصی داشته باشد میتواند رتفار کاربارن سایت خود را آنالیز کند. در ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس این امکان وجود دارد که بتوانید با کاربران خود ارتباط برقرار نمایید و از رفتار آن ها آگاهی پیدا کنید. ابازر گوگل آنالیتیکس به وسیله ابزار گوگل تگ منیجر میتواند بهتر باشد. با ایجاد و مدیریت تگ های هدفمند و مهم میتوانید اطلاعات زیادی از کاربران خود کسب کنید. برای اینکه بدانید گوگل تگ منیجر چیست میتوانید در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا بدانید علت آن برای بهبود سئو سایت چیست ؟

فهرست مطالب

برنامه نویسان میتوانند این تگ ها را کدنویسی کنند و در بخش های مختلف در سایت قرار دهند. اما اگر شما یک دیجیال کارکتر هستید قطعا این کار برای شما سخت خواهد بود که بتوانید این تگ ها را در سورس سایت کدنویسی کنید. به همین دلیل شرکت گوگل ابزاری ارائه داده است که به وسیله آن میتوانید به شکل ساده تگ های سایت را مدیریت نمایید. این ابزار یک وب اپلیکیشن است که با مرورگر میتوانید باز کرده و بتوانید به صورت ویژوالی وارد سورس کد سایت شود و به راحتی تگ های موردنیاز خود را اضافه کرده و یا اینکه آن ها را حذف نمایید.

کاربردهای Google Tag manager

  • کدها و اسکریپت هایی که نیاز دارید را میتوانید در هدر سایت خود قرار دهید.
  • نصب گوگل آنالیتیکس با استفاده از گوگل تگ منیجر
  • با استفاده از تگ منیجر میتوانید گوگل وبمستر تولز را وریفای کنید
  • میتوانید تگ هایی که نیاز داریم رابه صفحات اضافه کنید و نیازی نباشد که وارد سورس کد سایت شوید
  • با ابزار تگ منیجر میتوانید داده هایی مربوط به رفتار کاربران را با استفاده از ابزارهای مرتبط تحلل نمایید
  • یکی از مزیت های مهم تگ منیجر سناخت بهتر کاربران و مخاطبان سایت است که میتوانید تمامی اکشن های یکه کاربارن در سایت انجام داده اند را بررسی و تحلیل نمایید
  • تراکنش های مالی را با استفاده ا تگ منیجر میتوانید به گوگل آنالیتیکس انتقال دهید

 دلایل استفاده از تگ منیجر ها

  • یکی از ویژگی های مهم تگ منیجر ها سرعت سایت است. شما دیگر نیازی ندارید که برای اضافه کردن یک تگ وارد کدهای ساتی شوید.  شما میتوانید با تنها چند کلیک انواع تگ های خود را مدیریت کنید
  • یکی از دغدغه های افراد عدم تسلط به کدنویسی و طراحی سایت است. اما شما به وسیله تگ منیجرها میتوانید تمام اقدامات را بدون اینکه به کدنویسی مسلط باشید انجام دهید.
  • یکپارچگی تگ منیجر ها بسیار مهم است که میتواند دتسرسی را برای شما آسان کند. و در آنده هر زمان که نیاز داشتید آن ها را ویرایش نمایید.
  • گاهی اوقات تگ موردنظر سایت را دچار مشکل میکند. میتوانید با استفاده از این تگ ها اختلالات در سایت را حل کنید.
مزایا و معایب گوگل تگ منیجر یا google tag manager

مزایا و معایب گوگل تگ منیجر

عدم مراجعه مکرر به برنامه نویسی

برای مدیریت تگ های خود نیازی ندارید که به توسعه دهندگان مراجعه نمایید. بلکه میتوانید با استفاده از این ابزار تگ های خود را به سرعت و با سهولت کامل پیاده سازی نمایید. گوگل تگ منیجر قالب پیش فرضی دارد که هر فردی میتوانید از آن استفاده کند. برای اینکه از تگ ها یپیچیده تر استفاده کنید نیاز دارید که از یک توسعه دهنده سایت کمک بخواهید.

استفاده کسب و کارها از گوگل تگ منیجر

تمام کسب و کارهای آنلاین میتوانند از گوگل تگ منیجر استفاده کنند. به این دلیل که با استفاده از آن میتوانید تگ های سایت خود را به آسانی مدیریت کنید. مهم نیست که سایت شما چه نوع کسب و کاری دارد آنچه که اهمیت دارد که مدیریت این تگ ها برای شما بسیار مناسب خواهد بود. گوگل تگ منیجر به سایت هایی که داده های بزرگی دارند کمک میکند تا بتوانند تگ ها خود را به صورت یکپارچه ایجاد نمایند.

استفاده از تگ منیجر در صفحات AMP

استفاده ا گوگل تگ منیجر محدود به صفحات وب سایت نمیشود. بلکه میتوانید از آن در صفحات AMP ا اپلیکیشن های موبال استفاده کنید.

سرعت سایت و فعال شدن تگ ها

یکی از مشکلات که حل شده است عدم کاهش لود سایت همزمان با فعال سازی تک ها است. در گذشته وقتی که یک تگی لود مشد سرعت بارگذاری سایت را کاهش میداد. و تگ ها منتظر لود تگ های قبل خود میمانند و با تاخیر کار خود را انجام میدادند. این اعمال در نهایت سرعت سایت را تا میزان زیادی کاهش داد. کندی سرعت لود سایت باعث میشود که بازدیدکنندگان سایت شما را ترگ کرده و به سراغ سایت های دیگر بروند. این امر تجارت شما را به خطر می انداخت/ اما حال به این صورت است که تگ ها به صورت کامل فعال شده و مشکل زیادی در لود سایت به وجود نمی آوردند. که شما میتوانید این تگ ها را به دلخواه مدیریت کنید.

نتیجه گیری

این ابزار یک واسط است برای اینکه بتواند تگ های شما را مدیریت کند. تگ همانطور که میدانید یک تکه کد  است که در بخش های مختلف سایت قرار میگرد. قبلا تگ های خود را به صورت مستقیم کدنویسی میکردید. اما با ظهور تگ منیجر دیگر ان مشکل را نخواهید داشت. گوگل در سال 2012 این ابزار را معرفی کرد تا بتوان سایت را به صورت کلی تحلیل کرد. البته این تگ فراتر از تحلل سایت است میتوانید آمار بازدید از سایت، تعداد کلیک ها، اتصال سایت به سرویس های تبلیغات و غیره را بدون اسکپریپت نویسی مدیریت کنید.

اسکریپت کدی است که داخل سایت یا اپلیکیشن قرار میدهند تا بتواند کاری را انجام دهد. تگ ها در گذشته دردسر ایجاد کرده بودند که اول آن ک تعداد آن ها بسیار زیاد شده بود، دوم آنکه اسکریپت هایی که وجود داشت دارای مشکل امنیتی بود. و اینکه صفحات وب سایت به دلیل وجود تگ های زیاد کند میشدند. ایده تگ منیجر به این صورت بود که یک تگ بتواند واسطی باشد تا همه تگ ها را مدیریت کند. هر تگی باید بیرون از سایت یا اپلیکیشن داخل یک سروس دیگر اجرا شود.

به اشتراک گذاری پست ها

ادامه دارد …..

تیم تحریریه وب سازان مرصاد
تیم تحریریه وب سازان مرصاد

تیم تحریریه وب سازان مرصاد متشکل از محتوا نویسان است که به کوشش آن ها مقالاتی برای افزایش دانش شما در زمینه طراحی سایت ، سئو و دیجیتال مارکتینگ تولید میشود.

پست های مرتبط را مطالعه کنید ...
نقشه سایت یا sitemap چیست ؟
آموزش سئو و بهینه سازی
sitemap
Core web vitals چیست ؟
آموزش سئو و بهینه سازی
Core web vitals